חברת השמה בהייטק, להייטק ולבכירים
רשת אגמי, חברת השמה בהייטק ולבכירים, איך אנחנו ברשת אגמי מייצרים לך יתרונות ומקפיצים את המועמדות שלך?
הערך של חברת השמה בהייטק שזו התמחותה והיא מקצוענית,לא יסולא בפז. הרעיון הכללי הוא שאנו, ברשת אגמי, חברת השמה בהייטק ובכירים, מייצרים לך המועמד יתרונות גדולים לעומת מועמדים שנשלחים על ידי חברות השמה אחרות, או מגיעים באפיקים אחרים כגון חבר מביא חבר.
החשיבות שרשת אגמי, חברת השמה בהייטק ובכירים, תלווה אותך לכל אורך תהליך הגיוס עולה במקרים הבאים:
* ככל שתהליך הגיוס יותר ארוך ומורכב, יש יותר סיכוי שדברים יפלו , לא-יסתדרו, תהיינה אי-הבנות לעומת תהליך גיוס קצר יחסית שמאפיין משרות זוטרות יותר.
* בנוסף, במשרות של בכירים ובמשרות עם שכר כגון בהייטק, יש הרבה יותר מקום למשא ומתן לעומת משרות אחרות ואז יש חשיבות לניסיונו של המגייס.
* משרות בכירים הן הרבה יותר נדירות בשוק ולא כדאי לפספס רק בגלל אי-הבנות ודווקא פה יש חשיבות גדולה לחברת ההשמה שמלווה את התהליך.
אני רוצה לסקור לכם את כל היתרונות הטמונים בלעבוד עם רשת אגמי, חברת השמה בהייטק ובכירים:
14 היתרונות של חברת ההשמה בהייטק ובכירים, רשת אגמי וכיצד אנחנו ממקסמים את הסיכויים שלך להתקבל למשרה
- אנו ברשת אגמי נהפוך עולמות בשבילך – נכון, ישנן חברות השמה שאנשי ההשמה שלהם עוסקים בשליחת מיילים של קורות חיים. למשל, באחת מחברות ההשמה הגדולות שפעם חברה טובה שלי נעזרה בהם בחיפושיה אחר משרה בהייטק, הפנו אותה לחברת הייטק. אחרי שהיא התראיינה ורצתה לבדוק את הסטטוס שלה מול חברת ההשמה ושיקדמו את המועמדות שלה אז היא התקשרה אליהם והתשובה שלהם היתה: "אנחנו לא מקדמים מועמדים".
אנו ברשת אגמי, נהפוך עולמות בשבילך. ידחפו את המועמדות שלך, יבדקו מול המעסיק מה קורה, יעדכנו אותך לגבי כל שלב ויהיו שם בשבילך. - אנו ברשת אגמי מספקים לך ייצוג בחינם – אתה מקבל ייצוג בחינם שעליו משלם המעסיק. אתה נהנה משירות פרימיום רק כי מישהו אחר משלם עליו. נרחיב בהמשך על היתרונות של הייצוג הזה.
- אתה עובר מסך בצורה טובה יותר בזכות חברת ההשמה המקצוענית רשת אגמי שמתמחה בהשמה בהייטק ובכירים – בחברות השמה מקצועניות עובדים כמובן אנשי השמה מקצוענים שיידעו לתת לך דגשים על קורות חיים במידת הצורך. למשל – יבקשו ממך להרחיב בקורות החיים שלך על דרישה שיש במשרה כך שאתה תוכל לשווק את עצמך יותר טוב למשרה. אתה תוכל להתאים את קורות החיים שלך בצורה יותר טובה למשרה בעקבות הדגשים שקיבלת מחברת ההשמה.
- אתה מקבל יתרון בתהליך הגיוס בזכות המוניטין שלנו – אצלנו עובדים אנשי השמה מקצוענים שעושים עבודה של "בול פגיעה". הם מבינים היטב את המשרות השונות ואת הדרישות שלהם ושולחים מועמדים שעונים בדיוק רב על הדרישות. המגייס מהצד השני שמקבל את קורות החיים שלך, יודע שאם נשלחת על ידי רשת אגמי, אז יש סיכוי מאוד גבוה שאתה אכן מתאים לתפקיד, המגייס יפנה יותר תשומת לב למועמדים שנשלחים על ידי אנשי ההשמה שלנו. מועמדים אחרים ששולחים את קורות החיים בעצמם, לא מקבלים את אותה תשומת לב ואף אם הם מתאימים למשרה, לא חוזרים אליהם. אני אתן דוגמא – מועמד שלח את קורות החיים שלו ישירות לחברת הייטק. לאחר כשבוע ימים, אנחנו שלחנו את קורות החיים שלו לאותה משרה, הפלא ופלא, המועמד שלפני כן לא חזרו אליו, פתאום טסו לראיין אותו והוא גם התקבל לתפקיד. לולא שליחת קורות החיים שלו על ידי רשת אגמי, הוא בוודאות לא היה מתקבל לתפקיד באותה חברת הייטק נחשקת.
- אנו מוודאים שלא תיפול בין הכסאות – אם משום מה אמרו שיחזרו אליך ולא חזרו אליך, יש לך כתובת. אתה יכול לפנות אלינו ולבקש שנסדוק בשבילך מה קורה. קרה יותר מפעם אחת שהתקשרו אלינו מחברה להתלונן שהמועמד לא הגיע לראיון העבודה כפי שנקבע. לאחר ברור מול המועמד, הסתבר למשל שהיתה אי-הבנה לגבי השעה, לפעמים היתה אי-הבנה לגבי היום ולפעמים באמת קרו נסיבות יוצאות דופן כמו מועמד שהבן שלו התאשפז ומטבע הדברים בגלל הלחץ, לא יצא לו להודיע שהוא לא יוכל להגיע
הרבה פעמים המועמדות שלך עשויה ליפול עוד לפני התחלת תהליך הגיוס. למשל, מועמד שקורות החיים שלו נשלחו ומשום מה המגייס בכלל לא פתח אותם בתוך ערימת המיילים שהוא קיבל. אנשי ההשמה שלנו נמצאים בקשר הדוק עם המגייס ויבדקו מדוע לא התחילו תהליך גיוס עם מועמד שלדעתנו מעולה ואז מתגלה שבכלל לא שמו לב לקורות החיים של אותו מועמד.
דוגמא נוספת, מועמד שקורות החיים שלו נשלחו והמגייס מהארגון מנסה לתאם איתו מועד לראיון ולא מצליח לתפוס אותו. אז מה שקורה, המגייס מהארגון פונה לאיש ההשמה כדי שהוא יתפוס בשבילו את המועמד. ואז איש ההשמה מגלה שהמועמד בדיוק נמצא שבוע שלם בחופשה בחו"ל, או שהוא נמצא שבוע בחו"ל בשליחות מטעם מקום העבודה הנוכחי שלו או שבמקרה היתה לו תקלה במכשיר הנייד ולכן הוא לא היה זמין ב – 24 השעות האחרונות או שהמכשיר הנייד שלו נגנב או שהוא במילואים וכולי וכולי.
איש השמה הוא נכס במקרים כאלו והוא זה שיבדוק איפה דברים עומדים בכל שלב ויסייע לשני הצדדים להתקדם בצורה חלקה – גם למועמד ולמגייס.
- ברשת אגמי חוסכים לך בזבוזי זמן מיותרים על ידי תיאום ציפיות – אנחנו מתקשרים ומציעים לך משרה מסוימת ושואלים אותך מהן ציפיות שכר שלך. אז יכול להיות שציפיות השכר שלך גבוהות מידי ואז אין טעם בכלל להתחיל בתהליך גיוס. לעומת זאת, אם שלחת ישירות לארגון המגייס את קורות החיים שלך, יכול להיות שרק בשלב הראיון יתגלו הפערים הגדולים ואתה הגעת לפגישה כאשר מראש לא היו סיכוי לסגור את המשרה.
איש השמה מקצוען, שואל אותך לגבי ציפיות השכר שלך והוא יודע מה הטווח של החברה אז הוא יכול להציע לך להתגמש קצת. עכשיו יש לך בחירה אם אתה מעוניין להתגמש או לא. אם אתה מחליט להתגמש קצת, הגדלת משמעותית את הסיכויים שלך להתחיל בתהליך גיוס. הרי גם לך יש איזשהו טווח שכר ולא רק לארגון המגייס.
איש השמה מקצוען עושה עבודה מדויקת כי הוא מפנה אותך גם לתפקידים שאותם אתה רוצה וגם לתפקידים שההתאמה שלך אליהם מרבית ולכן גם בנקודה הזו, הוא חוסך לך זמן. - עם רשת אגמי חוסר הוודאות של תהליך הגיוס יורד והסיכויים שלך עולים – שוב בהנחה שסעיף 1 מתקיים ואכן חברות ההשמה הופכות עולמות בשבילך אז הסיכויים לסגור את המשרה עולים פלאים. איש השמה מקצוען מוריד את חוסר הוודאות מהתהליך עבורך, דוחף את המועמדות שלך, סוגר פערים בינך לבין המעסיק – פערים בידע של תהליך הגיוס.
איש ההשמה יכול לתת לך מידע שהוא בעל ערך רב. למשל, אתה כבר נמצא במספר תהליכי גיוס ומתחיל להתכנס על שני מקומות עבודה ואז מגיע איש השמה ומציע לך משרה נוספת מעניינת. אתה יכול לשאול אותו מה תהליך הגיוס באותה חברה וכמה זמן הוא אורך ואז אתה יכול לקבל החלטה מושכלת אם להתחיל תהליך גיוס נוסף או לא.
איש השמה מקצוען יכול לתת לך גם מידע על תהליכי הגיוס באותה חברה ולכל חברה יש תהליכי גיוס שונים – למשל, ישנן חברות שראיון ה- HR הוא הראיון הראשון. ישנן חברות שבהן אם עברת את ראיון ה- HR , אז ישר יעבירו אותך לראיון המשך אצל גורם מקצועי. אתה חושב שאתה מגיע אך ורק לראיון HR כי זה מה שקבעו איתך בחברה אבל בפועל בהחלט יכול להיות שיהיו לך שניים ושלושה ראיונות באותו היום.
יכול להיות שגם באותה חברה יש מבחני מחשב ואתה לא יודע את זה מראש. אתה יכול לדעת את זה מראש רק אם ילווה אותך איש השמה מקצוען ויאמר לך שהראיון כולל שעתיים של מבחני מחשב.
ככל שאתה מוריד את חוסר הוודאות שלך, אתה יכול להתכונן יותר טוב לתהליך הגיוס, כי אתה יודע מה מצפה לך ומגדיל את הסיכויים שלך להתקבל למשרה. - ברשת אגמי, אנחנו הקול שלך אל מול המעסיק – אנשי ההשמה שלנו ישאלו ויבררו בשבילך דברים שאתם בעצמך לא תמיד היית מעז לשאול ישירות. נספק לך את התמונה המלאה. תוכל לקבל החלטה ממקום שלם כי יש לך את כל המידע שאתה צריך.
- נספק לך תחמושת מסוג אלף אלף – יש לך יתרון לעומת מועמדים שאין להם איש השמה שעובד בשבילם – אתה מקבל הכוונה ו- inside information על התהליך והחברה. אתה מקבל מידע שלא כתוב בשום מקום, גם לא בגוגל. המידע הזה יכול להיות החל במי המשקיעים של אותה חברה, כמה השקיעו בה עד כה, מתי צפוי סבב הגיוס הבא של כספים, מתי צפוי לצאת המוצר, מי הנפשות הפועלות בתהליך הגיוס, מה הרקע המקצועי של המנהל המגייס, מהי התרבות הארגונית של הארגון ועוד…
לדוגמא – אני זוכרת שהיתה חברת הייטק שהיתה לה מגייסת מאוד מאוד לא-נחמדה. (נשגב מבינתי איך קורה שבחברת הייטק מכובדת ומצליחה יש אנשי גיוס מאוד לא נחמדים?!) אותה מגייסת לא-נחמדה הרתיעה את המועמדים. כן, היא היתה מגייסת אבל דווקא בגללה מועמדים קיבלו טראומה אחרי הראיון עבודה ולא רצו ללכת לעבוד באותה חברה. היא הותירה עליהם רושם מאוד שלילי. לפני כל ראיון עבודה של המועמדים שם היינו צריכים להסביר להם שהיא פונקציה של משאבי אנוש ושלמרות שהיא הדבר הראשון שבו הם נתקלים, שיקחו בחשבון שמדובר בחברה עם אנשים מאוד נחמדים ואווירה טובה ושהיא לא דוגמא מייצגת. היא בסך הכל משוכה לא-נעימה שצריך לעבור ומשם כבר הכל יהיה הרבה יותר נעים. - נעזור לך להתחיל לעבוד ברגל ימין – נהיה לכם לעזר רב בשלב המשא ומתן. דרך אגב, כשאני מתכוונת למשא ומתן, זה לא רק לגבי שכר ותנאים, משא ומתן זה גם על הטייטל, על הכפיפות (למי מדווחים) וכיוצא בזה. זה לא כל כך נעים "לריב" עם מי שאנחנו צריכים להתחיל לעבוד איתו שנייה אחת אחרי שסיימנו את המשא ומתן.
אני אתן שתי דוגמאות –
דוגמא מס' 1: מנכ"ל שחיפש לגייס מנהל/ת פיתוח – היה משא ומתן שהתנהל על איזה סוג רכב וגם על אופציות. הנושא של האופציות לא נסגר. אני זוכרת שהתקשרתי למנכ"ל ושאלתי אותו – "תגיד… מה קורה בקשר לאופציות?" והתשובה שלו היתה שהדירקטוריון מתכנס בעוד חודש. אמרתי לו: "מה??? אתה צריך לסגור את הסעיף הזה לפני שהמועמד מתחיל לעבוד אצלך. תעשה מה שצריך בשביל לסגור את הסעיף הזה בהקדם. אתה לא צריך שהוא יתחיל לעבוד ובעוד חודש אתם תתווכחו, זה לא מצב בריא."
הנושא נפתר והמנכ"ל ומנהל הפיתוח החדש שלו, התחילו את עבודתם המשותפת ברגל ימין.
היו מכשולים נוספים שהוסרו לפני כן מהדרך בשביל שהם "יתחנתו". אלמלא התיווך, אני בספק אם המשרה הזו היתה נסגרת ועוד רבות אחרות.
דוגמא מס' 2: אשת רכש לחברת הייטק – אני זוכרת את המקרה הזה בבירור, כאילו הוא קרה אתמול למרות שעברו מאז כמה שנים טובות. אני זוכרת אותו כי כל כך כאב לי על זה שזה לא הסתדר למועמדת. כל כך רציתי בשבילה בגלל המצב שלה. (מי שציני וחושב שרציתי בגלל העמלה טועה כי בכל מקרה איישתי את המשרה עם מועמד אחר). נקרא למועמדת לינוי. לינוי היתה מובטלת תקופה – נדמה לי שמעל חצי שנה. היא הלכה והתראיינה מטעמנו בחברת הייטק לתפקיד של רכש. היא עשתה רושם ממש טוב והם רצו אותה לתפקיד. שלחו לה הצעת שכר. היו כמה דברים שלינוי לא היתה מרוצה מהם בהצעה ולכן היה צורך לנהל עליהם משא ומתן. לינוי, קיבלה מאיתנו הכוונה מפורטת לגבי איך לנהל את המשא ומתן ומה לומר ברמה שהיא היתה צריכה פשוט לשנן ולשפוך. כאשר שני הצדדים דיברו, זה התפוצץ. לצערי הרב, לינוי לא יישמה את העצות שהיא קיבלה. לינוי לאחר תקופת אבטלה יחסית ארוכה מבחינתה ובתור אם חד-הורית, לקחת את ההצעה באופן אישי וממש נפגעה. היא הרגישה כאילו בעצם ההצעה, האנשים של חברת ההייטק לא מעריכים אותה. זה היה הסרט שרץ לה בראש. היא היתה במצב פגיע נפשית ורגשית. כשהצדדים דיברו ישירות, זה לא צלח כיוון שזה הגיע לטונים צורמים וחברת ההייטק החליטה למשוך את ההצעה. אז נכון שהיה פה תיווך שלא צלח אבל מכיוון שבאותה חברת הייטק מקובל שהיא מנהלת את המשא ומתן ישירות והמתווך הוא "איש צללים" אז זו היתה התוצאה. אני יודעת בוודאות שאם היתה לנו האפשרות לנהל את המשא ומתן מול הצדדים, הכל היה בא על מקומו בשלום, הם היו בוחרים להשתדך מרצון וכל אחד מהם היה שבע רצון מהעסקה. אני הרגשתי שזה היה המקום של לינוי ושהיה פה פספוס שבהחלט היה ניתן למנוע.
אנשי ההשמה של רשת אגמי, מגדילים את סיכויי הסגירה ומאפשרים להתחיל את מערכת היחסים עם המעסיק החדש ברגל ימין.
צריכים לנהל משא ומתן בעצמכם? טיפים למשא ומתן כדי שלא תפסידו אלפי שקלים בשנה - יש עם מי להתייעץ לאורך תהליך הגיוס – אתה לא לבד. יש לך מישהו שיכול להכווין, לייעץ, לעודד, לבדוק, להסביר ולדחוף את המועמדות שלך. זה איש ההשמה המקצוען שלך. תהליך הגיוס הופך להרבה יותר נוח עם איש השמה מקצוען.
- איש השמה מקצוען יכול לדבר עם המגייס בגובה העיניים – איש השמה מקצוען ומנוסה, יכול לבוא ולומר ללקוח שלו דברים אמיתיים. למשל, הוא יכול לומר לו שלמרות שלמועמד יוחאי חסר את הדרישה הזו והזו, כדאי לו למגייס לבחון את המועמדות של יוחאי כי ליוחאי יש מוטיבציה גבוהה והוא עשה דברים מקבילים כשהוא עבד עם א' ו-ב'.
אנשי הגיוס המקצוענים של רשת אגמי יכולים לבוא ולומר הרבה דברים שאנשי גיוס לא-מקצוענים לא היו אומרים. למה? כי יש לנו את הניסיון וההכרות עם השוק ואחנו באמת רוצים את טובת שני הצדדים.
. - משרות בלעדיות – ברשת אגמי, אנחנו עובדים אך ורק על משרות בלעדיות – אלו משרות שלא ניתן להגיע אליהן בשום דבר אחרת חוץ מאשר לשלוח את קורות החיים שלך אלינו.
אלו משרות שלא מפורסמות בלוחות דרושים, לא בלינקדאין ולא באתר החברה.
משרות שיוצאות בבלעדיות לחברות השמה אלו הרבה פעמים משרות דיסקרטיות שהמגייס לא רוצה שיתגלה שמחפשים להחליף עובד מסוים.
ישנן גם משרות אחרות שהן בלעדיות שהמגייס לא רוצה את ה"כאב ראש" של תהליך הגיוס ומראש מחליט שהוא מוציא את המשרה רק לחברות השמה.
וישנם מקרים נוספים שבהם משרות הן בבלעדיות של חברות השמה. - עם ליווי של רשת אגמי, חברת השמה בהייטק ובכירים, הסיכויים שלך להתקבל עולים פלאים – לאור כל הסעיפים שפורטו, עם רשת אגמי, יש לך את היכולת למצות את תהליכי הגיוס השונים ולהתקבל לתפקיד ולארגון שאתה רוצה. אנשי השמה מקצוענים יודעים להפוך את הדרך התלולה לחלקה, פותרים את האי-הבנות שקורות בדרך. משיגים עבורך הרבה יותר תשומת לב מהמגייס, יודעים איך לדבר עם המועמד ועם המעסיק בגובה העיניים ולסגור את המשא ומתן לשביעות רצונם של הצדדים.
יש כאלו שיוצאים נגד חברות השמה ואני רוצה לתקן את הרושם שאולי יש לך בנוגע לחברות השמה:
-
- בחברות ההשמה לא עורכים למועמדים את קורות החיים – אנחנו עמוסים בעבודה והזמן שלנו יקר תרתי משמע. זו אחריותו הבלעדית של המועמד לכתוב את קורות החיים שלו ולוודא שהם ייצגו אותו נאמנה ושלא יהיו שם שגיאות כתיב.
כשאנו נתקלים באיזו שגיאת כתיב שבולטת לנו לעין, אנחנו נתקן אותה ואנחנו עוזרים למועמד אבל זה לא התפקיד שלנו לעבור למועמדים על קורות החיים ולתקן להם אותם.
דעו לכם, מעסיקים פוסלים מועמדים על שגיאות כתיב בקורות חיים.
לאורך השנים מספר מועמדים נפסלו בגלל שגיאות כתיב בקורות החיים שלהם. זכור לי מקרה אחד של מועמד ממוצא רוסי שהתמודד למשרה של תכנת ואפילו אותו פסלו בגלל שגיאות כתיב בקורות החיים למרות שאותי זה קומם כי אין קשר בין מה שדורש תפקיד של תכנת ושגיאות כתיב בעברית. ניסיתי לדבר עם המגייסת וזה לא עזר.
בבקשה תקפידו שלא יהיו לכם שגיאות כתיב בקורות החיים. - בחברות ההשמה לא משדרגים בהתנדבות את קורות החיים של המועמדים – מי שרוצה שנשדרג לו, זה שירות נפרד שצריך לשלם עליו.
אנחנו כן יכולים לתת למועמד דגשים לפני שליחה של קורות החיים שלו כדי שייצגו אותו בצורה טובה יותר. למשל, אם הוא לא הרחיב על ניסיון שמאוד רלוונטי לתפקיד שאליו אנחנו רוצים לשלוח אותו. שוב, זה מראה כמה איש השמה מקצוען תורם למועמדים להגדיל את הסיכויים לסגור את המשרה. זה משהו טוב ולא משהו רע.
אנחנו בשום פנים ואופן לא נשנה למועמד את קורות החיים שלו על דעת עצמנו. - בחברות השמה לא שולחים מועמדים לתפקידים שבהם הם לא מעוניינים – בסופו של יום אנחנו אנשי תיווך ואנחנו לא מקבלים תשלום על שליחת מועמדים אלא על כך שמועמדים נקלטים לתפקידים בארגונים. אין טעם לשלוח מועמד שלא מעוניין בתפקיד או בחברה – לא ייצא לנו מזה שום דבר וזה כרוך בבזבוז זמן שלנו ושל המעסיק.
- בחברות ההשמה לא עורכים למועמדים את קורות החיים – אנחנו עמוסים בעבודה והזמן שלנו יקר תרתי משמע. זו אחריותו הבלעדית של המועמד לכתוב את קורות החיים שלו ולוודא שהם ייצגו אותו נאמנה ושלא יהיו שם שגיאות כתיב.
- אנחנו, ברשת אגמי, לא שולחים מועמדים ללא הסכמתם – יכול להיות שזה קיים בחברות השמה אחרות. בחברות ההשמה שאני עבדתי בהן, זה לא היה קיים. אני לא יכולה להתחייב בשם כל הקולגות שעוסקים בתחום ההשמה. העצה שלי היא שמי שמחפש עבודה בצורה דיסקרטית, צריך להיות סלקטיבי בשליחת קורות החיים שלו. אנו ברשת אגמי מתחייבים לך לדיסקרטיות מלאה.
- בחברות השמה פועלים לתווך בין מעסיקים ומועמדים – אם אין התאמה טובה בין קורות החיים של המועמד לדרישות המעסיק, אנחנו לא נעביר את קורות החיים של מועמד שלא-מתאים. מה הטעם?! הרי ראיון עבודה לא ייצא למועמד מזה ואנחנו פגענו במוניטין שלנו.
סיכום היתרונות של חברות השמה מקצועניות ושל רשת אגמי, השמה בהייטק ולבכירים
לא באתי לדבר בשם כל חברות ההשמה כי לא כל חברות ההשמה מקצועניות. מקצוע ההשמה לא שונה ממקצועות אחרים וגם שם יש מקצוענים יותר ומקצוענים פחות. אם אתם רוצים ליהנות מהתועלות של חברות השמה מקצועניות, אז תבחרו לעבוד עם חברות השמה של מקצוענים. חברות השמה מקצועניות, מגדילות את הסיכויים של המועמדים מטעמן פי כמה וכמה לעומת מועמדים שמגיעים עצמאית או אף לעומת מועמדים שמגיעים בעזרת שיטת "חבר מביא חבר". מועמדים שמגיעים למשרות דרך חברים, היכולת של החבר להשפיע על תהליך הגיוס היא מאוד קטנה אלא אם החבר הוא מנכ"ל החברה. החבר שלך למשל, לא יכול לתווך בשבילך במשא ומתן שזה אחד השלבים הקריטיים בתהליך הגיוס.
ברשת אגמי, מקטינים לך את זמן חיפוש העבודה ומגדילים פי כמה וכמה את הסיכויים שלך להתקבל לתפקיד שאליו אתה מתמיין.
מעוניין שנקפיץ את המועמדות שלך? מזמינה אותך לשלוח עכשיו את קורות החיים שלך לרשת אגמי, חברת השמה בהייטק ולבכירים
כתובת המייל שלנו לשליחת קורות חיים: jobs@agamy.co.il